Nina Mya

nina mya

Nina Mya on palkittu suomalainen jazzlaulaja, säveltäjä ja pedagogi, joka on tunnettu teknisesti taidokkaasta ja vivahteikkaasta äänestään, vahvasta tulkinnallisuudestaan sekä afroamerikkalaisten vaikutteiden kunnioittamisesta. Mya yhdistelee musiikissaan ja laulamisessaan sielukkaasti jazzia, soulia ja gospelia tavalla, joka on uniikkia pohjolassa.

Nina Mya on julkaissut neljä albumia oman yhtyeensä kanssa: Flying Solo (2012), Our Time (2014), Closure (2016) ja Just Another Lonely Soul (2021). Lisäksi hän on äänittänyt ja esiintynyt vierailevana solistina niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin, muun muassa Jukka Eskolan, Iiro Rantalan, Tim Hagansin, Frank McCombin ja UMO Helsinki Jazz Orchestran kanssa. Myan viides albumi, Searching My Soul julkaistiin yhteistyössä UMOn kanssa keväällä 2023. 

Syksyllä 2023 Mya debytoi sinfoniaorkesterin solistina, kun hän laulaa Tuomo Prättälän kanssa Burt Bacharach -tribuuttikonserteissa Oulu Sinfonian & UMOn kanssa sekä Mikkelin Kaupunginorkesterin, Savonlinna Orkesterin & Savonlinnan Big Bandin kanssa, kapellimestarinaan Teemu Takanen. Tämä monipuolinen lahjakkuus ja hänen laajat äänivaransa taittuvat myös viihteellisempään kokonaisuuteen. 

Yhteystiedot

Tiina Vihtkari
tiina.vihtkari(at)sublime.fi
+358 50 5942430

Verkkosivut

ninamya.com

 Bio