Oululainen tenori Antti Annola aloittaa lauluyhtye Rajattomassa

Oululainen tenori Antti Annola aloittaa lauluyhtye Rajattomassa

Annolan ensiesiintyminen yhtyeen kanssa tapahtuu Rajaton Joulu 2023 -kiertueella

Suomen tunnetuin lauluyhtye täydentyy joulukuun alusta uudella tenorilla, kun kempeleläislähtöinen laulaja Antti Annola liittyy yhtyeen riveihin. Ensimmäisen kerran Annolaa kuullaan Rajattoman tulevalla joulukiertueella.

Ennen Annolan aloitusta Rajaton konsertoi aktiivisesti vielä viisikkona ja toteuttaa muun muassa 13 konsertin kiertueen Japanissa. Samalla yhtye harjoittelee ahkerasti Antin kanssa.  ”Emme malta odottaa, että pääsemme aloittamaan yhteisen matkamme Antin kanssa,” yhtyeen sopraano Essi Wuorela toteaa. ”Lähdemme myös heti alkuvuodesta Pohjois-Amerikkaan konsertoimaan mm. Dallasin ja Pittsburghin sinfoniaorkestereiden solistina, eli saamme esitellä Antin heti myös tuhansille pohjois-amerikkalaisille”Wuorela kertoo.

Antti Annola on kokenut muusikko, joka on työskennellyt lukuisissa produktioissa ja kokoonpanoissa, erityisesti jazzmusiikin ja musiikkiteatterin parissa. “Tämä tuntuu ihan kuin unelta! Olen todella innoissani sekä äärettömän kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Odotan ilolla yhteisiä konserttejamme; on suuri kunnia päästä laulamaan tämän timanttisen porukan kanssa” Antti kertoo.

”Antilla on valtavan monipuolinen kokemus erilaisista kokoonpanoista. Hän on äärimmäisen taitava laulaja ja omaa kauniin ja taipuisan äänen. On erittäin motivoivaa käydä uusien ja vanhojen sävellysten äärelle hänen kanssaan” Rajaton iloitsee.

Syksyllä 1997 perustettu Rajaton on kiertänyt Suomessa ja maailmalla niin konserttisaleissa, isoilla festivaaleilla kuin sinfoniaorkestereiden solisteina. Yhtyeen jo heti uransa alussa saavuttama suosio on raivannut tilaa myös muille suomalaisille lauluyhtyeille. Rajaton on urallaan pitänyt kärkipaikkaa Suomen virallisella albumilistalla, myynyt tuplaplatinaa ja julkaissut 18 albumia. Rajattoman aiempi tenori Hannu Lepola jätti yhtyeen keväällä keskittyäkseen omiin musiikillisiin projekteihinsa.

RAJATON JOULU 2023:

To 7.12. Sibeliustalo, Lahti klo 19
Pe 8.12. Logomo, Turku klo 19
La 9.12. Musiikkitalo, Helsinki klo 19
Su 10.12. Vaasan kaupunginteatteri klo 19 (lipunmyynti alkaa 17.8.)
Ti 12.12. Taidetehdas, Porvoo klo 19
To 14.12. Paviljonki, Jyväskylä klo 19
Pe 15.12. Kuopion Musiikkikeskus klo 19
La 16.12. Oulun Musiikkikeskus klo 15 ja klo 19
Ke 20.12. Järvenpäätalo klo 19
Pe 22.12. Johanneksenkirkko, Helsinki klo 17 ja klo 20

Rajaton:
Essi Wuorela (sopraano)
Aili Ikonen (sopraano)
Soila Sariola (altto)
Antti Annola (tenori)
Ahti Paunu (baritoni)
Jussi Chydenius (basso)

Liput konsertteihin myy Lippupiste.

Helsingin Musiikkitalon konsertin liput myy Ticketmaster ja Vaasan kaupunginteatterin konserttiin Netticket.