Tomas Djupsjöbacka

Tomas Djupsjöbacka

Tomas Djupsjöbackan polku kapellimestariksi alkoi jo vuonna 2012 New Yorkin Metropolitan-oopperan tulevan kapellimestarin Yannick Nézet-Séguinin opissa.

Kapellimestarina Djupsjöbacka debytoi Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin johdossa jouluna 2013, ja on sen jälkeen johtanut lähes kaikkia suomalaisorkestereita, kuten Radion Sinfoniaorkesteria, Helsingin kaupunginorkesteria, Oulu Sinfoniaa ja Sinfonia Lahtea. Djupsjöbacka vierailee myös säännöllisesti johtamassa Turun filharmonista orkesteria, Jyväskylä Sinfoniaa ja Keski-Pohjanmaan kamariorkesteria. Muusikoiden aloitteesta Djupsöbacka pyydettiin Lapin kamariorkesterin päävierailijaksi, jona hän toimi syksystä 2019 kevään 2022 loppuun. Djupsjöbacka on myös Vaasan kaupunginorkesterin ylikapellimestari nelivuotisella sopimuksella, joka alkoi tammikuussa 2021.

Kuluvalla kaudella Djupsjöbackan voi  nähdä kotimaassa muun muassa Vaasan kaupunginorkesterin, Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin ja Suomalaisen Barokkiorkesterin kanssa, sekä Ruotsissa Nordiska Kammarorkesternin konserteissa.

Yhteystiedot

Tiina Vihtkari
tiina.vihtkari(at)sublime.fi
+358 50 5942430

Katriina Lamberg
katriina.lamberg(at)sublime.fi
+358 44 4918603

Homepage

www.tomasdjupsjobacka.fi

Bio