Linda Lampenius & Perttu Kivilaakso: Joulun maagiset sävelet

Linda Lampenius & Perttu Kivilaakso: Joulun maagiset sävelet

Huippumuusikot Linda Lampenius ja Perttu Kivilaakso yhdistävät loppuvuonna voimansa ja kiertävät Suomea jouluisella kirkkokonserttikiertueellaan.

 Linda Lampenius on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia viulistejamme, joka on esiintynyt maailmalla niin kuninkaallisille kuin valtionpäämiehille. Sellisti Perttu Kivilaakso on taas tuttu Apocalyptica-yhtyeestä, jonka mukana hän kiertää maailmaa hengästyttävällä tahdilla. Loppuvuodesta muusikot lyöttäytyvät yhteen tuoden joulun maagiset sävelet yleisön kuultaviksi  tunnelmallisella kirkkokiertueellaan. Kiertue alkaa keskiviikkona 7.12. Nurmijärven kirkosta ja päättyy Lahden Ristinkirkkoon perjantaina 16.12.

Linda ja Perttu ovat valinneet konsertteihin itselleen rakkaimpia lauluja. Melodioita kuullaan niin oopperan, klassisen- ja pop-musiikin maailmoista; myös Kivilaakson omia ja Apocalyptican esittämiä sävellyksiä sekä rockballadeja hyödyntäen duon erityisosaamista elektronisen musiikin puolelta.

”Luvassa on kaikenkattava ilta, jossa sellon ja viulun sävyt sekä sähköisten efektien rajattomat mahdollisuudet saattelevat kuulijan fantasiamaailmoihin, syviin meditatiivisiin tiloihin ja aikamatkalle läpi historian.” Linda Lampenius ja Perttu Kivilaakso kertovat.

Mukaan mahtuu teeman mukaisesti myös suomalaisia joulu- ja kansanlauluja Kivilaakson uusina sovituksina.

”Tulkaa liikuttumaan kanssamme maailman kauneimpien sävelten hellittäviksi!” Linda ja Perttu hymyilevät.

Linda Lampenius & Perttu Kivilaakso: Joulun maagiset sävelet -kirkkokiertue 2022

7.12. Nurmijärven kirkko klo 19
8.12. Halikon kirkko klo 19
9.12. Naantalin kirkko klo 19
10.12. Kauhavan kirkko klo 19
12.12. Forssan kirkko klo 19
13.12. Kokemäen kirkko klo 19
14.12. Ylistaron kirkko klo 19
15.12. Hämeenlinnan kirkko klo 19
16.12. Ristinkirkko, Lahti klo 19

Konsertit järjestää Sublime Music Agency Ltd.

Liput myynnissä Lippupisteessä