Rajaton 25 vuotta!

Rajaton 25 vuotta!

Suosikkiyhtyeen juhlavuosi huipentuu Helsingin Musiikkitalon juhlakonserttiin 2.10.2022

Syksyllä 1997 perustettu Rajaton juhlistaa tänä vuonna 25-vuotista uraansa. Suomen ensimmäinen a cappella -yhtye on urallaan pitänyt kärkipaikkaa Suomen virallisella albumilistalla, myynyt tuplaplatinaa ja kiertänyt Suomessa ja maailmalla niin konserttisaleissa, kirkoissa kuin isoilla festivaaleillakin. Yhtyeen jo heti uransa alussa saavuttama suosio on raivannut tilaa myös muille suomalaisille lauluyhtyeille.

Kuusihenkisen lauluyhtyeen juhlavuosi huipentuu sunnuntaina 2. lokakuuta Musiikkitalossa järjestettävään juhlakonserttiin, jonka ohjelmisto koostuu 25-vuoden ajalta poimituista suosikkikappaleista, uusista sävellyksistä ja muutamasta yllätyksestä. Juhlavuoden aikana Rajaton hemmottelee fanejaan myös kuusiosaisella podcast-sarjalla sekä keikkailee mm. Saksassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

”25 vuotta yhdessä on iso saavutus, ja sen juhliminen näyttävästi on meille tärkeää. Menneisiin vuosiin mahtuu runsaasti hienoja ja merkityksellisiä kappaleita, joita haluamme tässä konsertissa esittää” kertoo Rajaton.

Musiikkitalon konsertin lisäksi juhlavuoden ohjelma on monipuolinen: toukokuussa yhtye esittää suuren suosion saaneen Queen-konsertin Vantaan Viihdeorkesterin kanssa, ja kesällä Rajaton kiertää kotimaan lisäksi mm. Saksassa, Ruotsissa, Irlannissa ja Kanadassa, jossa on luvassa yhteiskonsertit Toronton Sinfoniaorkesterin kanssa. Syksyllä yhtye esiintyy peräti neljän Pohjois-Amerikkalaisen sinfoniaorkesterin solistina ja toteuttaa tuhansille suomalaisille jouluperinteeksi muodostuneen Rajaton Joulu -kiertueen.

Yhtye on myös julkaissut neljä ensimmäistä jaksoa kuusiosaisesta podcastista, joka on läpileikkaus yhtyeen neljännesvuosisataisesta historiasta. Lisäksi yhtye lanseerasi juhlavuoteen Rajaton Harmonia -valkoviinin yhteistyössä Hedon Oy:n kanssa.

”Pitkän matkamme varrella moni asia on muuttunut, mutta rakkaus yhtyelauluun ja yhdessä tekemiseen on pysynyt koko uramme ajan.”

Kuuntele Rajaton 25-vuotta! -podcastia Spotifyssa

RAJATON 25-VUOTISJUHLAKONSERTTI
Musiikkitalossa sunnuntai 2.10.2022 klo 19
Liput:  https://www.ticketmaster.fi/event/rajaton-25-vuotisjuhlakonsertti-lippuja/307615