Christian Juslin

Christian Juslin

Tenori Christian Juslin on valmistunut Sibelius-Akatemian kirkkomusiikin osastolta pääaineenaan laulu. Oopperalaulua hän on opiskellut muun muassa Björn Blomqvistin, Peter Lindroosin ja Jorma Hynnisen johdolla ja käynyt lisäksi Jeffrey Goldbergin ja Bruno Polan mestarikurssit.

Ensimmäisessä oopperaroolissa Juslin Debytoi vuonna 2000 Tukholman Folkoperassa laulaen La Traviatan Alfredon roolin.  Debyyttiä seurasivat roolit Macbethin Macduffina ja Toscan Cavaradossina. Vuosina 2013–2015 Juslin oli kiinnitettynä Bonnin teatterissa.

Juslin on vieraillut aktiivisesti Suomen Kansallisoopperassa, ja hänen rooleihinsa siellä ovat kuuluneet muun muassa Wagnerin Lentävän hollantilaisen Erik ja Verdin Naamiohuvien tuomari sekä La Traviatan Joseph.

Ennen uraansa oopperalavoilla Juslin on työskennellyt kirkkomuusikkona, kuoronjohtajana ja orkesterinjohtajana Suomessa ja Pohjoismaissa. Juslin on myös kysytty oratorio- ja konserttisolisti, jonka ohjelmistoon kuuluvat muun muassa Händelin Messias, Mozartin Requiem, Pärtin Johannespassio, Beethovenin yhdeksäs sinfonia sekä Verdin Requiem. Juslin on konsertoinut Pohjoismaiden lisäksi ahkerasti myös Singaporessa, Kiinassa, Italiassa, Saksassa ja Itävallassa.

Yhteystiedot

Tiina Vihtkari
tiina.vihtkari(at)sublime.fi
+358 50 5942430

Katriina Lamberg
katriina.lamberg(at)sublime.fi
+358 44 4918603