Rajaton Joulu 2020 -kiertueen liput ovat nyt myynnissä!

Rajaton Joulu 2020 -kiertueen liput ovat nyt myynnissä!

Rajattoman joulukonsertit ovat vuosien saatossa muodostuneet joulun perinteeksi kymmenille tuhansille suomalaisille. Tänä vuonna tuleekin kuluneeksi tasan 20 vuotta Rajattoman ensimmäisestä joulukonsertista. Varsinkin näin poikkeuksellisena aikana joulutunnelman luominen, joulunaikaan rauhoittuminen ja yhteisen elämyksen tarjoaminen tuntuu erityisen tärkeältä.

Rajaton Joulu 2020 -kiertueella kuullaan yhtyeen rakastetuimpia joululauluja, sekä tuttuun tapaan myös jotakin uutta ja yllätyksellistä, jokaiseen konserttitilaan erikseen räätälöitynä. Yleisö on vuosi vuoden perään todennut Rajattoman joulukonserttien jälkeen: “Nyt saa joulu tulla!”.

Tervetuloa konserttiin – joulu on Rajaton!

Rajattomaan kuuluvat Essi Wuorela, Aili Ikonen, Soila Sariola, Hannu Lepola, Ahti Paunu ja Jussi Chydenius.

Noudatamme konserteissa AVIn ohjeistuksia turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. Konserttipaikkojen yleisökapasiteetti on rajattu turvavälien takaamiseksi, ja yleisön saapumiseen ja poistumiseen on varattu riittävästi aikaa. Konserttipaikoilla on saatavilla käsidesiä, ja suositamme maskin käyttöä koko tapahtuman ajan. Maskeja on saatavilla myös konserttipaikoilta. Koronaturvallisuusohjeita päivitetään tarvittaessa suositusten mukaan.

Rajaton Joulu 2020 -kiertue

LA 28.11. Mikaelinkirkko, Turku klo 18. Liput täältä.

TI 1.12. Tampere-talo klo 19. Liput täältä.

KE 2.12. Ristinkirkko, Lahti klo 18. Liput täältä.

PE 4.12. Oulun tuomiokirkko klo 18 ja 20. Liput täältä.

TO 10.12. Lappeen Marian kirkko, Lappeenranta klo 18. Liput täältä. 

PE 11.12. Järvenpään kirkko klo 18. HUOM! Uudenmaan koronarajoitusten takia Järvenpään konsertti on siirretty ensi vuoteen, perjantaille 3.12.2021 klo 18. Konserttiin jo ostetut liput  käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Liput saa halutessaan palauttaa. Lippujen palautukset hoitaa kokonaisuudessaan Lippupiste.

LA 12.12. Musiikkitalo, Helsinki klo 19.  HUOM! Uudenmaan koronarajoitusten takia Musiikkitalon konsertti on siirretty ensi vuoteen, tiistaille 21.12.2021 klo 19. Konserttiin jo ostetut liput  käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Liput saa halutessaan palauttaa. Lippujen palautukset hoitaa kokonaisuudessaan Ticketmaster.

PE 18.12. Kuopion musiikkikeskus klo 18 ja 20. Liput täältä.

MA 21.12 Johanneksenkirkko, Helsinki klo 18 ja 20.30. Liput täältä.