Lauluyhtye Rajaton kiertää maaliskuussa Suomea keväisissä tunnelmissa

Lauluyhtye Rajaton kiertää maaliskuussa Suomea keväisissä tunnelmissa

Suomen tunnetuin ja pitkäikäisin a cappella -yhtye Rajaton tekee maaliskuussa harvinaisen Suomen kevätkiertueen. Erityisesti kekseliäästä ohjelmistostaan ja teknisestä taituruudestaan tunnettu lauluyhtye on kysytty esiintyjä maailmalla, ja yhtye konsertoikin useimmin Suomen rajojen ulkopuolella. Rajattoman joulukonserteista on muodostunut monelle suomalaiselle jo perinne, mutta nyt yhtyettä on mahdollisuus kuulla Suomessa myös keväisissä tunnelmissa.

Olemme olleet juuri Yhdysvalloissa kiertueella ja valmistelemme tulevia Itävallan konsertteja varten työpajojen sisältöjä ja konserttiohjelmia. On hienoa päästä pitkästä aikaa konsertoimaan myös Suomessa näin kevään kynnyksellä ja odotamme  konsertteja innolla .” kertoo Rajattoman sopraano Essi Wuorela.

Rajaton Kevät -konserttien ohjelmassa kuullaan suurimmalta osin yhtyeen itse säveltämää ja sovittamaa musiikkia sekä muutamia täysin uusia sävellyksiä.

”Laulamme perusohjelmiston lisäksi tälle tuoreelle kokoonpanolle sovitettuja ja sävellettyjä uusia lauluja ja toivomme, että kuulijat saavat raikkaan ja energisen konserttikokemuksen.” kertoo Wuorela

Tervetuloa, ääni on rajaton!

Rajaton kevät -konserttikiertue:

8.3. klo 18 Suolahtisali, Äänekoski
13.3. klo 19 Savoy-teatteri, Helsinki
19.3. klo 19 Hyvinkääsali, Hyvinkää
21.3. klo 15 Vapaa-aikakeskus Rysä, Merikarvia
25.3. klo 19 Laurentius-Sali, Lohja
26.3. klo 19 Kangasala-talo, Kangasala

Liput Lippupisteestä alkaen 33,50€.